Despre Noi

by Jennifer

O companie de “multiplicatori”

“Nici unul dintre noi nu este la fel de inteligent ca noi toti.” – Ken Blanchard

Sa te adresezi la milioane de oameni in fiecare luna nu este o sarcina usoara si acesta este motivul pentru care oamenii care gestioneaza platforma digitală SerOxy sunt aliniati valorilor in care credem.

Am construit aceasta afacere pentru ca eram initial prieteni foarte buni si ne-a placut sa facem lucrurile impreună. Scopul final a fost modelat in timp si a venit natural, pe masura ce progresam in calatoria noastra.

Nu am pierdut bucuria de a aduna, de a ajuta si de a impartasi, in timp ce echipa noastra s-a extins si aceasta constituie piatra de temelie a intregii noastre activitati.

Ne dorim ca MiculRinocer.ro sa fie site-ul pe care tu, in ipostaza de viitor sau actual parinte, sa gasesti atat cele mai utile si mai noi informatii din domeniul parentingului, cat si o platforma activa, pe care sa ai parte de sprijinul, de incurajarea si de sfaturile utile pentru a-i oferi copilului tau afectiunea, conditiile si educatia, toate necesare pentru o dezvoltare armonioasa.

Multi dintre noi suntem la randul nostru parinti si poate ca nu am fost inca de la inceput informati si pregatiti temeinic; de aceea, ne dorim sa usuram oricarui potential parinte aceasta fascinanta si miraculoasa calatorie.

Skip to toolbar